Answer:
zub: Zub is a surname meaning "tooth" in many Slavic languages. Notable people with the surname include: Alexandru Zub (born 1934), Romanian historian.
ruhum:my soul
ghuhrah: a person's dislike of another's sharing
Explanation:
Social grants are important because without them many people would not even have enough money to buy food, let alone pay bills or rent or anything similar. In some places like South Africa, the social grants help a third of the population to avoid complete poverty.
<span />
You need to give us the passage so we can answer
Answer:
talented
Explanation:
Because not everyone can play a paino
After a thorough research, there exists the same question that has the full passage.
<span>One might think that proud English writers would welcome a broader readership. However, quite the opposite happened. Though scholars agreed that English was a great language, many felt that it was in danger. According to some scholars, when poorly educated people read, wrote, and spoke, they corrupted the English language.
Today, if you do not know how to spell a word, you look it up in the dictionary. During the early eighteenth century, there were few dictionaries. Those that did exist were mainly collections of difficult words or translation dictionaries (Latin to English, for example). There was no authority on the"correct" way to use or spell words.
</span>
The line in the passage that explains why English scholars felt a dire need to set standards for the English language is this one "<span>According to some scholars, when poorly educated people read, wrote, and spoke, they corrupted the English language."</span>