Answer:
Laws can be changed, and rights can be gained. The struggle took another crucial step forward in 1863, when President Abraham Lincoln issued the Emancipation Proclamation.
Explanation:
I read it
Answer:
The narrator was deeply impacted about the death of his daughter because he wanted to find a way to bring peace to her death by enacting the policy of killing all the cats and dogs,<em> healthy or infected,</em><em> (since no one really knew which one was infected</em><em>) </em>within the village's vicinity. Somehow, focusing on this extreme measure made him comfortable at the thought that <u>no father or mother would experience having his son or daughter killed by an animal in the future.</u>
Explanation:
The question is related to the story entitled "The Red Bow," written by <em>George Saunders</em>.
It tells a story about a family whose daughter was killed by dogs. In order to ensure that the village would be safe from infected dogs who'd do the same incident in the future, they enacted a policy that all cats and dogs will be killed in the area with the help of the <em>"Animal Removal Officers."</em> Objecting the rule would bring about <u>penalties.</u>
Answer:
i think it C
Explanation:
im srry if i got it wrong
I think B but I’m not sure wish u the best
problem/cause/solution
The passage first identifies the problem as the tires "piling up in empty lots." Then it is explained how those tires got there: the cause. The author says that since "it is expensive and dangerous to dispose of tires" people don't dispose of them and they just keep piling up. Then the passage ends with a solution. The author mentions how tires can be shredded and turned into rubberized asphalt for paving projects.