Answer:
Americains cellebrate the fall season in many ways. One way people do this is through Halloween. This is true because according to the text "Everywhere you walk..you might wonder why pumkins are apperaing on you neighbors porches."
Explanation:
Not A, Not B, Not C, so the answer is D because the second statement is giving evidence not explaining the evidence
Answer:
I want to buy a gift for Jo but I don't have enough money. how will I get the money for the gift. (shopkeeper) can you afford to spend your monry to buy it. (me) oh, i wont buy it now because its about 10 dollars and i have 5. (me) How many do you have. (shopkeeper) There are 4 in stock right now.(me) oh thank you anyways.
Explanation:
When your dealing with questions like this usually there's more then one answer. In this case there is none. When they throw questions like the one above there testing you to see if you went through the passage and understood why people were feeling a certain way.
When you try to figure that out its usually best to re-read the passage and look for detail words. For example: anger, distrustful. In this case those words Leave you with C. I hope that helps you out!