Answer:
follows a chronological order
Explanation:
Information in the passage <u>follows a chronological order</u>
The above is correct.
From the passage, we can see that it started from the arrival of Dan Hogan to the Grand Canyon in 1890. It then progressed to the time claimed the Orphan Mine and to the time he built the trails.
It moved to the time he sold the mine to Madeleine Jacobs in 1946. Then to the stoppage and closure of the mine in 1969.
This account supported with the years each event took place actually follows a chronological order.
Chronological order is known to be the order in which the events took place beginning from first to last.
Answer:
A.Provide an introduction.
Explanation:
Answer:
See explanation!
Explanation:
A disadvantage of using a poster would that it may, potentially, go unnoticed. For example, if a poster was hung up in the busy halls of a school, the students may not take the time to study it because they are in a hurry to get to class.
Furthermore, most handwashing education takes place among younger children, typically kindergarteners or 1st graders. If a poster was hung up in an elementary school with the goal of educating the younger kids, it may fail because many younger children do not know how to read yet. Hope this helps!