1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Nikitich [7]
3 years ago
7

Need help. Pls. Due date tonight

Spanish
2 answers:
Scrat [10]3 years ago
7 0
The first one is name what’s your name
daser333 [38]3 years ago
7 0
Hola santiago como (estas)
You might be interested in
Practica. Completen las frases siguientes con la forma correcta del verbo SER. (Complete the following sentences with the correc
Zarrin [17]

Práctica. Completen las frases siguientes con la forma correcta del verbo SER. (Complete the following sentences with the correct form of the verb SER.)​

1. Maria y Ana ___ de Colombia​

​Answer 1: María y Ana son de Colombia.

2. El ___ profesor​

​Answer 2: Él es profesor.

3. Nosotras ___ amigas​

Answer 3: Nosotras somos amigas.​

4. Yo ___ un alumno serio​

​Answer 4: Yo soy un alumno serio.

​5. Tu y yo ___ de Arkansas

Answer 5: Tú y yo somos de Arkansas.​

6. Quien ___ la chica rubia?​

Answer 6: ¿Quién es la chica rubia?​

7. Tu ___ muy guapo​

Answer 7: Tú eres muy guapo.​

8. Ustedes ___ muy simpaticas​

Answer 8: Ustedes son muy simpáticas.​

​9. Maria Elena ___ alta y morena

Answer 9: María Elena es alta y morena.​

​10. Quienes ___ los alumnos cubanos?

​Answer 10: ¿Quiénes son los alumnos cubanos?

​11. Usted ___ muy inteligente

Answer 11: Usted es muy inteligente.​

​12. Jose y Miguel ___ ricos, no?

Answer 12: José y Miguel son ricos, ¿no?​

13. Yo ___ de California​

Answer 13: Yo soy de California.​

14. No ___ tu de California tambien?​

Answer 12: ¿No serás tú de California también?​

15. Tu y Tomas ___ medicos, no?​

Answer 15: Tú y Tomás sois médicos, ¿no?​

Hope this helps!​​​​​

\textit{\textbf{Spymore}}​









3 0
3 years ago
¿Quién _____ da las flores a ti? (1 point)<br> Select one:<br> a. nos<br> b. le<br> c. me<br> d. te
PtichkaEL [24]
La respuesta es D- te
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
PLEASE HELP ASAP!!! CORRECT ANSWER ONLY PLEASE!!!
atroni [7]
C. Generosa
that's the amswer
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Tengo hambre, voy a ______ una pizza. a) pides b) pedir c) pido
lisov135 [29]
B)pedir is the answer
6 0
3 years ago
What is the smallest spanish speaking island in the caribbean
Greeley [361]

there are 3 spanish speaking islands(Cuba , Puerto Rico, Dominican Republic) and cuba is the smallest.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • How do you say kiley in Spanish ?
    14·2 answers
  • Hoy hace mal tiempo. Nieva y la temperatura es 22 <br> f. Hoy hace __________. (1 point)
    12·2 answers
  • A result of the “free zone” on the Colombia-Venezuela border there is
    13·1 answer
  • True or False plss I need help
    14·2 answers
  • Question 1 with 1 blank Cuando alguien se enamora de otra persona al conocerla:
    10·1 answer
  • ¿Cuál es el día en que la mayoría de la gente realiza algún tipo de ayuno y se abstiene de comer carne en señal de luto por la
    12·1 answer
  • The news always talks about different kinds of social issues such as crime, poverty, corruption, pollution, tragedies, etc. In y
    11·1 answer
  • Elena<br> un buen estudiante el año pasado.<br><br> i need the past tense form of the verb IR or Ser
    7·1 answer
  • Translate the dialogue into English
    12·1 answer
  • FOr cale pls answer please dawg what type of government did the aztecs have also pokisomething for the love of yk dont comment
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!