Answer:
I need to know what part is in bold to help u so if u tell me what part is in bold i will help u
I think it's
Examine the resources linked in the articles.
<span>In this excerpt from Walden by Henry David Thoreau, the one that can be inferred about where transcendentalist thinkers searched for divinity is B, nature and humanity. This content is a reflection upon straightforward living in regular environment. The work is a section individual affirmation of autonomy, social trial, the voyage of profound disclosure, parody, and manual for independence.</span>
This question is missing the options. I've found the complete question online. Since the passage is the same, I will omit it:
The author's purpose is to do what?
1. explain the importance of Gothic architecture.
2. show how Venetian architecture is different from Gothic architecture.
3. describe Venetian architecture.
4. show the nature of Gothic architecture.
Answer:
The author's purpose is to:
4. show the nature of Gothic architecture.
Explanation:
The author states his purpose very clearly right at the beginning of the passage:
<u>"I will try to give the reader of this article some idea of the real history of Gothic architecture, not just of Venice, but of universal Gothic."</u>
The author will discuss the nature of Gothic architecture - what this style of architecture consists of. He makes it clear that he will not focus only on the Gothic of Venice. He will talk about it universally. He will indeed show how far Venetian architecture went in terms of this style, but this is not the main purpose of the study. Having that in mind, the best option is number 4:
4. show the nature of Gothic architecture.
The answer is D: Explanation
Good Luck!
-RxL