Answer:
A.
Explanation:
ReSTART is a rehabilitation program founded by Hilarie Cash in the 2009. The program is aimed to treat people who are addicted to technology and virtual world, so much that they stop socializing with people around them.
It is a six weeks intensive rehab program. The facility is located in the woods outside Seattle. The founder of the program said that seven patients useed to be admitted at a time, and most of them would be young men addicted to video gaming.
The text focuses on the ReSTART program, that aims to help the people with technological addictions and to help them recognize what the technology has done to them and their lives. This program helps them to know the boundary and to know when these technology is becoming their addiction.
So, from the given options the correct one is A.
i celebrate thanksgiving but we dont eat turkey at all
I would say C because this passage talks about green building and how it's beneficial. Sentence 4 mentions about what the green roofs are made of and I don't think that would be necessary to include in this passage.
His most distinguishing trait, however, is his sharp intellect. Odysseus’s quick thinking helps him out of some very tough situations, as when he escapes from the cave of the Cyclops in Book 9<span>, or when he hides his slaughter of the suitors by having his minstrel strike up a wedding tune in Book </span>23<span>. </span>