1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
sweet [91]
3 years ago
13

Reread paragraph 35. Describe the mental image you

English
1 answer:
zheka24 [161]3 years ago
6 0

A mental image is a visual perception you may have when reading a text. In this case, when reading a text, the reader can visualize, in his mind, things that the text is describing.

As you did not enter the text to which this question refers, it is not possible to answer your questions specifically, but I will show you how you can find the answers.

First, you must read the text and realize how your mind can see what the text is presenting. That way, you can answer the questions as follows:

  • A. You will show the characteristics of the image that the text was able to form in your mind. In this case, you must show what this mental image is and the elements it has, such as colors, textures, shapes, among others.

  • B. This question should be answered the same way you answered the previous question, however, you will use another part of the text.

  • C. In this question, you must show how the mental image allows you to immerse yourself in the story, allowing you to participate in the story. In this case, when you visualize the story elements, you get a better sense of what they mean, which increases your understanding of the story.

You can find more information at the link below:

brainly.com/question/18866879?referrer=searchResults

You might be interested in
HELP PLEASE ASAP WILL MARK BRAINLIEST!!!
lianna [129]
B.
I believe the correct answer is pie graph
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
What immediate danger concerns the man?TO BUILD A FIRE
hichkok12 [17]

Answer and Explanation:

Since your question does not present any options to choose from, I'll answer based on my knowledge of the story.

<u>In the short story "To Build a Fire", by Jack London, the immediate danger that concerns the man is freezing to death.</u> The character of the story has ignored a warning an old man gave him about roaming in the forest by himself when the cold weather is harsh. He chose to trust his abilities against nature, only to be humbled by it. The man did not have the knowledge, wisdom, and capacity to survive in the wild. The freezing temperatures were going to kill him if he didn't build a fire to keep himself warm. Even the dog that accompanies the man knew that, and couldn't seem to understand why the man wouldn't do it. However, when the man finally realized the urgent need for fire, he was not able to start one, and ended up dying. That is indeed a common theme in Jack London's work - the survival of the fittest. Had the man been smarter or stronger, he would have survived.

8 0
3 years ago
In the last judgment god tells the judge that kugler committed murders because
OleMash [197]
God said that Kugler committed the nine murders because of his desire for money, and because he was angry. He did it both out of necessity, and for pleasure. 
6 0
4 years ago
Short Answer
Ludmilka [50]

Answer:

The use of symbols to represent ideas or qualities.

Symbolic meaning attributed to natural objects or facts.

An artistic and poetic movement or style using symbolic images and indirect suggestion to express mystical ideas, emotions, and states of mind. It originated in late 19th century France and Belgium, with important figures including Mallarmé, Maeterlinck, Verlaine, Rimbaud, and Redon.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
What can be inferred from this except?
posledela
I think the answer is the first one, the workshop was not a pleasant environment for the children
I think this because in the excerpt it’s talking about how normally they don’t have a big breakfast, she wasn’t talking in her normal nasty voice, they would’ve be chained to their looms etc so it’s basically saying normally this place is a dark and not an enjoyable place for them but that day was for some reason was different. But you can infer that it wasn’t a pleasant environment for them by what goes on for them normally.
5 0
3 years ago
Other questions:
  • How would an audience member most likely view the Character in the first play when compared with the character in the second pla
    10·1 answer
  • What’s is the authors claim in this passage
    9·1 answer
  • The first step in using time more efficiently is
    13·1 answer
  • 1920 avenue of the Americas
    9·1 answer
  • Which type of appeal is sojourner truth making in "aint i a woman?" When she says that she gave birth to 13 children and saw the
    10·1 answer
  • Which sentence has no errors in punctuation? A. June made her bed, washed the dishes, and packed a lunch before leaving for scho
    11·2 answers
  • Will you be my friend
    9·2 answers
  • SMART PEOPLE PLEASE HELP!! This is timed and super important!
    15·1 answer
  • 3. How many books ……………..you read in a year? * 1 point A are b do c is​
    15·2 answers
  • The fall of the house of usher<br> Why does the narrator go to visit Usher?
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!