POV is the perspective the story is told from, who is telling the story.
Prospero wants Miranda and Ferdinand to fall in love, but he does not tell Miranda that. When Miranda sees Ferdinand she immediately falls in love, as the only men she has ever seen before are her father and Caliban. Ferdinand also falls in love with Miranda instantly and promises to make her queen.
Prospero though, calls him a traitor and threatens to tie him up. Miranda fights for his freedom and Prospero agrees, if Ferdinand will do hard labor for him.
The correct option is that we should be selective because "none of the above"
- In the passage, it was stated that there are good books and bad books. The passage further explained that we should be careful about the kind of books that we read.
- It was explained that we should only read the books which have stood the test of time because they contain the wisdom of our sages and saints and they have appealed to mankind from generation to generation.
In conclusion, the correct option is 4.
Read related link on:
brainly.com/question/24732561