Some definitions of the words are:
- Mason: A stone layer or builder
- Gallows: A place where a person is hanged.
- Jester: A clown who amuses people
- Obsequies: Funeral rites
<h3>What is a Definition?</h3>
This refers to the meanings that are given to a word to show its origin, usage, synonyms, etc.
Hence, we can see that the word definitions of the given words above and their meanings are:
- Mason: A stone layer or builder
- Gallows: A place where a person is hanged.
- Jester: A clown who amuses people
- Obsequies: Funeral rites
Read more about word definitions here:
brainly.com/question/2162261
#SPJ1
<span>C) the explanation of benefits</span>
The way that D is characterized by Alger in the given excerpt from the passage is that; He is Indifferent
<h3>What is the Inference from the passage?</h3>
The complete question is as seen in the brainly link attached.
From the given passage, we see that D doesn't really dislike dirt because he doesn't think that it's important to wash off dirt.
From D's behavior above, we can say that he is indifferent to the customs of his culture because most people in that culture will wash themselves to get rid of the dirt but he doesn't think it is important like the culture thinks.
Read more about Passage Inference at; brainly.com/question/9445344
#SPJ1
Answer:
It's wrong.
Explanation:
In the Punnett square, we will use F to represent the dominant freckles gene and f to represent the recessive lack-of-freckles gene. The first individual would have FF, because homozygous means that both alleles are the same. The second individual would have Ff, because heterozygous means that it has 2 different alleles. If the first individual passes down one of its "F" alleles and the second individual passes down its "F" allele, the offspring would have 2 dominant alleles, and the researcher's conclusion is disproven.
Hi Daralava,
How does the troposphere differ from the stratosphere?
There are 2 major difference between the troposphere and the stratosphere, which is that the stratosphere is higher located than the troposphere, also the stratosphere is also warmer becase it receives more solar radiation the the troposphere.