<h2><u>
PLEASE MARK BRAINLIEST!</u></h2>
Answer:
The person above is wrong! The correct answer is...
Explanation:
<h3>B) Thinking about the people who had been arrested and Anne's writings</h3>
<h3 />
These are the people who agree with me and what they said about the incorrect answer above:
<u>Amaninoel777</u> - Its wrong the answer is b thinking about people who had been arrested and Anne’s was writings
<u>gracerebeccagosser33</u> - yea the answers b
<u>gracerebeccagosser33</u> - its ok thx for trying!
I hope this helps!
- sincerelynini
The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
Answer:
If you are talking about using technology to translate one language to another then look below
Explanation:
Example: English to French
Technology today allows us to set up inputs for languages so that when we talk into our devices, it translated.
If we go with our example, your inputs would be English and French. When you speak into your device you will talk in English and it translates to French.
This is very useful if you go to France. If you want to go for a vacation there, instead of learning the language for the short period of time that you'd be there, you could just take your phone and when you need something translated for a person who speaks French, you just need to talk into your phone and it does the translating for you.
Hope this helps (:
It would be letter B anyone who directly works with the child like a parent basically anyone who you can truly trust