Answer:
c
Explanation:
The reason is because he is not trying to use emotional form to try to persude to say something hes trying to inform or educate you
Answer:
The Inquisition is the historical context that frames Poe’s short story.
Explanation:
The unnamed narrator has been sentenced to death and relates his violent experience, which despite being a fictional account of an unlikely event, it´s an accurate depiction of how violent the Inquisition was. In this sense, Inquisition is a great subject or setting for the genre of horror, given its explicitly violent events, which Poe enhances to conceive a suspenseful story, with only an implicit political agenda to condemn the Inquisition.
<span>D. to inform. The passage's purpose is to inform because the tone is neutral. The passage explains the effect of overdevelopment and what cities are doing to combat these problems. The passage has neutral diction and is not expository.</span>
It is about gods son beingborn , jewish , andlike about 0bc
Spell check is a computer based program. Here is a list of problems that could happen:
1. The check could mistake your word for another.
2. Certain words, like a difficult name, would not be in the dictionary, therefore causing an issue.
3. If you are typing in a different language, the spell check will correct in English.
Hope I helped! :D