Answer:
D. Provide a real-life example of the benefits of hypermiling.
Explanation:
In the given passage, the author talks about hypermiling and what it means. Moreover, the passage also talks about how hypermiling helps in improving the fuel economy of a vehicle.
In the second paragraph of the passage, the author provides an example of a 2005 Honda Accord that <em>"went from 24 mpg to 35 mpg after adopting hypermiling techniques for one year." </em>And by mentioning this example, the author provides a real-life case of the benefits of hypermiling.
Thus, the correct answer is option D.
Bequeathed- C. He left his collection of books to the local library.
Posterity- B. The future generations will have the right to blame the predecessors for their suffering.
Answer:
B. her habit of getting her own way
Explanation:
Emma was used to having things her own way
Answer:
C). Place a checkbox on the top of the online form, in emphasized type, that reads "I agree to allow Acme Co. to take pictures of my child or children to record and promote field-day activities." Design the form so that this checkbox is not checked when the parent gets to that page.
Explanation:
Ethics is associated with a set of moral postulations that govern an individual's conduct or behavior and allows him/her to take decisions that are morally right and justified for everyone.
As per the question, option C displays the ethical way to seek parents' permission because it asks for the permission honestly and reasonably instead by misleading or misinforming them inappropriately. <u>The emphasized type information on the top of the checkbox clearly reveals to the parents that they are asking for the permission to click picture of their child which reflects the righteous manner of seeking permission and ensuring that checkbox is not checked displays the moral justness and virtuous conduct</u>. Therefore, <u>option</u> <u>C</u> is the correct answer.