Answer: A. “Men” functions as a keyword that helps create a rhythm.
Explanation:
The most likely reason that the speaker repeats the word “men” in the passage is because “Men” functions as a keyword that helps create a rhythm.
"Men" doesn't emphasize the subject that the speaker is interested in discussing nor does it functions as an important point in the speaker’s logical argument, rather it is vital for the rhythm in the passage to be created.
<span>The sentence with a misplaced adjective phrase is:
C. The boy caught the football with a blue T-shirt.
The corrected sentence becomes:
The boy with a blue T-shirt caught the football.
</span>The adjective phrase "<span>with a blue T-shirt" must be placed after the noun "boy" which the word it modifies.</span>
Answer and Explanation:
Orwel abhorred imperialism and saw it as a source of misery, submission, exploitation and oppression by the peoples. For him, imperialism caused problems that were very difficult to solve and very violent, being an unfair and immoral political game.
Orwell was a progressive and was faithful with fidelity to freedom and social well-being and for that reason he criticized all political aspects, although he was sympathetic to the leftist and socialist ideas, he criticized the utopian idea that these two aspects defended, because they knew that the political, social and economic problems of the world were difficult and needed solutions that were also difficult. As he defended the citizens' freedom, he also criticized communism and the limitation and control that it emitted in the peoples he dominated.