I think the answer is A.) giving the readers clues about what is next to come:)
If you could send over a picture of the passage that'll be great but the answer is that he is most famous for his "I have a Dream" speech. He wanted the US to be void of segregation and racism.
Answer:
"I had intended to talk about, let's see, three, no, just two reasons for this
change."
Explanation:
Answer:
29) Option C: to stop or prevent something from happening
30) Option D: respect or admiration toward someone or something
31) Option D: causing harm and having negative effects
Explanation:
The passage is about the letter written to President Franklin Roosevelt by John Maynard Keynes. Roosevelt was trying to make economic reforms to bring the country out of the Great recession.
Keynes tried to explain President Roosevelt him opinion on his reforms and where he might be going wrong. He said that reform may somewhere stop or impede recovery. Quick results are necessary according to him but may not cause harm in turn (i.e. become injurious). He does call his administration having high prestige or respect. But, he asks him to regulate wages before he imposes the reformed policies.
Answer:
where is the paragraph bro
Explanation:
first saw paragraph then we can say answer