A contribution of the French Revolution to English thought was the idea and goal of equality for all.
Answer:
Further, Frankenstein reasons that, as the Monster's maker, he owes him “all the portion of happiness that it was in my power to bestow.” In this moment, however, Frankenstein finds himself caught in a moral conflict between doing what's right by his creation and potentially unleashing more havoc upon the world
Explanation:
Answer:
D
Explanation:
although i have not read the article, i can conclude from the keywords (grave & egyptian), that the answer is probably D.
the backstory behind my reasoning is that it's called a Grave Matter. that eliminates the possibility of answer 'A'. also, i believe we can eliminate C, because the name of the article makes me think otherwise. B is probably a contestant, but my choice (if i haven't read the article) would be D. please let me know if this works or not.
Answer:
"Julian was especially mean to push August, because August already has many physical challenges. I feel very sad for August."
Explanation:
This shows that she understands the struggles that August deals with and is hurt herself when August is hurt, mentally or physically.