1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Luba_88 [7]
2 years ago
8

who designed an elevator that made it possible for people to move easily from floor to floor in a skyscraper?

History
2 answers:
topjm [15]2 years ago
8 0

Answer:

Elisha Otis.

Explanation:

Elisha Otis created the Otis elevator.

aleksandr82 [10.1K]2 years ago
4 0

Answer:

a smart person

Explanation:

because they built a elevator

You might be interested in
What is the oldest Aegean civilization?
Vesna [10]
There are three distinct but communicating and interacting geographic regions covered by this term: Crete, the Cyclades and the Greek mainland. Crete is associated with the Minoan civilization from the Early Bronze Age.
7 0
3 years ago
In four or more complete sentences, analyze the distribution of aid to different regions of the world.
tia_tia [17]

Unfortunately, there are still many regions in the world that need aid in order to be able to develop themselves or even exist. Some regions like the Pacific, with its small island nations, constantly receives foreign aid, as these nations do not have the resources to sustain themselves. Other regions, like sub-Saharan Africa, are very poor, so there's constantly big foreign aid towards it, in order just to help the people to survive. Some regions, like the Balkan Peninsula, are in not such a terrible conditions, but in general the nations are not powerful economically, so the developed nations very often provide aid for them in order to improve their infrastructure in order to be able to develop further.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Should European exploration be blamed
DiKsa [7]

Answer:

Quite, they brought unknowingly the diseases that killed most of them.

7 0
3 years ago
Select the correct text in the passage.
Serga [27]

The inference is that the statement or phrase in the passage is a position held by opponents of corporate farming is that the new law would have made any existing law that restricted or regulated the farming industry in the state more vulnerable to lawsuits.

<h3>What is an inference?</h3>

It should be noted that an inference is the conclusion that can be deduced based on the information given.

Here, the phrase in the passage is a position held by opponents of corporate farming is that the new law would have made any existing law that restricted or regulated the farming industry in the state more vulnerable to lawsuits.

Learn more about inference on:

brainly.com/question/25280941

#SPJ1

7 0
2 years ago
Another resource that historians use to understand society is
Black_prince [1.1K]
Technology or another type of source
5 0
3 years ago
Other questions:
  • What was the freedom riders purpose
    11·1 answer
  • What is the difference between a loyalist and a patriot?
    5·1 answer
  • What words does Lloyd George use to suggest Britain did not want war
    6·1 answer
  • The senate should defer to the presidents choice of who he wants working under him
    9·1 answer
  • Who was known as the reinforcer in the civil war?
    10·1 answer
  • the _______ church was the eastern half of the christian church and the __________ church was the western half of the christian
    7·2 answers
  • Why was the concept of a written constitution central to the formation of the U.S. government?
    14·1 answer
  • How much did the government regulate business practices during the Gilded Age?
    13·1 answer
  • How does the inclusion of details about specific artists from the Harlem Renaissance contribute to the develompent of ideas in t
    12·1 answer
  • What did the Cable Communication Policy Act of 1984 accomplish?
    6·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!