Answer:
sry but i dont understand th answer
Explanation:
Oops, you forgot the little passage but I have this packet too! :)
A. She was a public leader of a reform movement.
Dix was a leader of reforms for the treatment of the mentally ill. In the passage, she is mentioned as an expectation because she take a leadership role in her reform movement.
Answer:
19. The restaurant could get reported and go out of business
The only one i can give you is 19 u gotta give more information if its there like the paragraph or the picture lemme know if theres a paragraph or sum and i can give u the rest of the answers
Explanation:
Answer:
Anger issues, depression, drug addiction issues, and whether you are introverted/extroverted.
Explanation:
Hope this helps. Please mark as brainliest!
Answer:
1. The constant notifications cause children to lose focus and pressure them to check constantly.
2. Social media might pressure a child to constantly look through others' posts. By seeing how successful or admirable specific posts are, they might stress due to envy, causing distress that prevents them from feeling relaxed enough to sleep.
3. They might feel the need to post regularly, and the planning for these posts and the posts themselves can take up space in a child's mind and life. They might think that being active on social media is more important than their health, and neglect their sleep.