1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Andrews [41]
2 years ago
12

In what set-up ,does salt dissolve faster why ​

English
2 answers:
tino4ka555 [31]2 years ago
8 0

Answer:

The kind of salt we eat dissolve more quickly in room temperature water than in cold water. That is because at room temperature, the tiny particles that make up the water and salt move around and vibrate at higher speeds. This mixes the salt and water faster and makes the salt dissolve faster.

Explanation:

hope it help

Lana71 [14]2 years ago
6 0

The kind of salt we eat dissolve more quickly in room temperature water than in cold water. That is because at room temperature, the tiny particles that make up the water and salt move around and vibrate at higher speeds. This mixes the salt and water faster and makes the salt dissolve faster.22

You might be interested in
What literary devices are used in the sentences below
aleksandr82 [10.1K]

The literary device used in the first sentence is a hyperbole or exaggeration, whereas the second sentence uses an oxymoron, as further explained below.

<h3>What is a hyperbole?</h3>

A hyperbole is a literary device that exaggerates something in order to emphasize an idea. In the first sentence we are analyzing here, the hyperbole is found in "a ton of snow." The speaker wishes to emphasize the idea that there was a lot of snow on his car. However, it would be impossible for there to be indeed a ton of it.

<h3>What is an oxymoron?</h3>

The literary device known as oxymoron consists of putting together two words with opposite meanings. In the second sentence, the oxymoron is found in "genuine imitation." If something is genuine, that means it is not fake, not an imitation. So, technically, the two words do not go together.

With the information above in mind, we can conclude that the answer provided above is correct.

Learn more about hyperbole here:

brainly.com/question/2142709

#SPJ1

3 0
2 years ago
All the following are sections in most daily newspapers except
Novay_Z [31]

Answer:

what's the question so I can answer

4 0
3 years ago
5 Scientists who study ancient cultures discovered much information about the mounds. They believe that Mound A at Etowah was re
MrRa [10]

That is simple they become more important.


7 0
3 years ago
Read 2 more answers
What phrase is the author questioning or implying has an opposite meaning in the passage?
Luden [163]
What story is this passage in?
7 0
4 years ago
Read 2 more answers
What similar message do the selections from Lord Redesdale and Ryunosuke Akutagawa express about Buddhism?
saul85 [17]

Answer:

Lord Redesdale started literature quite late. He produced a book called the "Tales of Old Japan". In his writings he incorporated Buddhism. on the other hand, Ryunosuke Akutagawa was a Japanese writer who became very active in Japan during the time of Taisho.He is called the "Father of short stories in Japan". In his writings he Incorporated Buddhism.

Explanation:

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Using parallel structure means _____________
    15·2 answers
  • Types of things vs. types of thing
    13·1 answer
  • Which of the following nouns is neuter gender? a. nurse. b. doctor. c. lab assistant. d. syringe​
    15·2 answers
  • Unscramble these words from the poem: obtdude – ___________________________ onmrgin – ___________________________ rhpepas – ____
    11·1 answer
  • What refers to an artist or writer's artistic or literary handling of a piece
    13·1 answer
  • It can be difficult for a president to balance the varied opinions of other Americans when making major decisions. Argue for or
    15·1 answer
  • Suponga que esta escribiendo un ensayo argumentado que la violencia en los video juegos no conduce a un comportamiento violento.
    15·1 answer
  • What is the mening of ban and kicked
    8·2 answers
  • He said,” Please lend me your pencil.”​
    9·1 answer
  • The building Rainsford sees is described as "a lofty structure with pointed towers plunging toward the gloom."
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!