The correct answer is A. an audience member at a blues show.
He or she is telling us about the show he or she went to, where they heard the blues musician play. They describe the musician, the atmosphere, the music, give us their opinion and feelings about the entire night. We learn that the narrator has managed to remember the lyrics to the song because they were so touched by them.
The inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as D. The writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given in a literary work.
The subject by subject comparison is the discussion of each subject separately but still using the same basis of comparison to select the points and arrange them in order.
In this case, the inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as the writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph
Note that the complete question wasn't found and the option was chosen based on the information given.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Answer:
The thrifty man uses coupons when he buys groceries so he can give the money he saves to charity.
Explanation:
Answer:
B. Sec. 27: The pilot yells at the cub: "Put
down that shovel!"
This answer would be pre-writing