Answer: D) It provides a hopeful image that suggests that Kahlo was not restrained by her condition.
Explanation:
Answer: At those speeds, a trip from New York City to Los Angeles would take from 5 to 10 seconds.
Explanation:
''At those speeds, a trip from New York City to Los Angeles would take from 5 to 10 seconds.'' is a detail that is not supporting the main idea because it is excessive. The main idea of the paragraph is describing the type of weather event between the sun and the wind including speed and type of the wind.
- Because of that, we can feel that the described trip from New York City to Los Angeles is a sentence that does not belong in this passage and this one sentence is acting outstandingly in the passage.
Other sentences are well connected and that is why they are incorrect answers.
Answer:
A
Explanation:
Assuage means to make something less intense.
Hope this helps!
Answer:
the clouds of pollution in the air above the plant
Explanation:
Ann Cleaves's cartoon presents a picture of the pollution that has been produced because of human activities. The pollution from the chimney of the factories all around the world has led to an immense increase in the global temperature. In the cartoon, one of the people is saying 'Now, we're really cooking!' This exemplifies the increase in temperature because of which every person would be boiling. This is an exaggeration but shows the real picture of what human activities had led to.