Every month, the lining of the uterus becomes thicker in preparation for an egg that has been fertilized to place itself there. In the event that this transpires, hormones originating from the reproductive organs will stabilize the vascular tissue of the endometrium, which in turn will offer a setting for the embryo to grow in.
This is further explained below.
<h3>What is the uterine wall?</h3>
Generally, The uterine lining grows every month in anticipation of the implantation of a fertilized ovum. When this happens, the endometrium's vascular tissue is stabilized by hormones from the reproductive organs, providing an environment for the growing fetus.
In conclusion, There are three distinct layers of muscle tissue that compose the uterine wall. The muscle fibers are intertwined with the connective tissue of blood vessels, elastic fibers, and collagen fibers, and they may run in either of three directions: longitudinally, circularly, and obliquely. As the baby grows within the uterus, this thick muscular wall begins to stretch out and eventually becomes much thinner.
Read more about uterine wall
brainly.com/question/16022096
#SPJ1
There are different aspect to a passage. whatever happened “ at the beginning of the passage most likely serves is to spark the reader’s interest in learning what will follow.
- There are different ways authors do arose the interest of its readers. The phrase arose the interest of the readers to follow or read more about the passage.
The method uses to spark the interest of the reader is by giving the reader hints, keeping them interested to know what will happen in the ending.
See full question from
In context, the phrase “Whatever happened” at the beginning of the passage most likely serves to
answer choices
a. establish that the narrator is not omniscient
b. introduce the idea that the truth can never be fully known
c. imply that the events that follow are not of great significance
d. spark the reader’s interest in learning what will follow
e. signal to the reader that the story will be in the mystery genre
Learn more from
brainly.com/question/24645785
Answer: the company has to increase its revenue in 33.33%
Explanation:
Let's see the companie's goal is to reach 64 million which is the double of 32 million.
the company increases its revenue by 50% which means that the company has increased it revenue in 16 millions.
32 million * 50/100 = 16 million
Now the the first year revenue is 32 million plus 16 million = 48 million
64 million - 48 million = 16 million (amount in which the company has to increase its revenue to reach 64 million)
with a simple three rule
48 million ----- 100%
16 million -------X
X= 1600/48 X= 33.33%
Answer: No, climate change involves a much longer time period. This is just changing the weather
Explanation: I took the test ! Hopes this help you :)