The option that best describes the use of rhetorical elements in the passage is the following:
B. Loaded language appeals to the audience's emotions.
Loaded language is the use of words that have strong connotations with the purpose of evoking feelings and emotions in the audience.
The author of the passage we are analyzing here uses loaded language when discussing the use of pesticides and the adaption and evolution of insects.
Words such as "war", "violent crossfire", "deadlier", and "triumphant vindication" help depict a horrible image of destruction. It sounds as if the author is describing a battle rather than the use of pesticides.
The author's intention is precisely that: to associate war and pesticides. That way, she can evoke certain emotions in her audience.
<u>No one likes war, killing, and death</u>. Thus, if that is what pesticides mean, <u>no one will like them either.</u>
Learn more about the topic here:
brainly.com/question/18641687
Answer:
Up walked one of his coaches, a low-ranking staffer and a fellow newcomer to the 49ers. The coach told him: “Live in the moment. Treat it how you’ve been playing all your life. You’re supposed to be here.”
The message lifted Bourne and stayed with him. A couple of plays later, he made his first catch. He finished the game with a strong performance. He would make the 2017 team as an undrafted free agent. In the three years since, he has carved out a role in San Francisco’s offense. When Bourne looks back, he views the coach’s message as a pivot.
Explanation:
hope it helps?