The repeal of Prohibition likely had a lot to do with the Great Depression. Following the Crash of 1929, people were discouraged and their spirits were low. Allowing the sale and consumption of alcohol not only gave people an escape from their problems, it provided a much-needed boost to the economy, as alcohol was an enormous industry before, after and even during Prohibition.
Answer: This is your opinion hun
Explanation:
have a nice day
Sometimes google has the answers if not try a website with flashcards
From the passages, one can deduce that the Atlantic Slave Trade was demoralizing to the Africans that's were enslaved.
<h3>What is the Atlantic Slave Trade?</h3>
The Atlantic Slave Trade was also known as the Transatlantic Slave Trade. It involved the transportation of by slave traders of enslaved Africans.
In this case, the passages, showed that the Atlantic Slave Trade was demoralizing to the Africans that's were enslaved. Their rights and freedom were taken away from them.
Learn more about the Atlantic slave trade on:
brainly.com/question/514591