Give us more information about the question
A good education is the trunk for a good life
<u>Answer:
</u>
The detail from the text that best supports the answer to part A is "Dystopian authors argued that the pursuit of perfection will inevitably lead not to ‘no place’ but to a ‘bad place’, because of flaws within the system”
<u>Explanation:
</u>
- The Part A of the text speaks about the discipline of Dystopia.
- The given text exhibits a resemblance of meaning between the two as it progresses.
- It is through part A of the text itself that we get a crude idea of dystopia.
Answer:
became
took
was
changed
Explanation:
In the last hundred years, became much easier and more comfortable. In the 19th century, it took two or three months to cross North America by covered wagon. The trip was very rough and often dangerous. The situation changed a great deal over the last century. Now you can fly from New York to Los Angeles in a matter of hours.
Answer:
To explain the printing press Gutenberg invented and why he invented it.
Explanation:
The passage begins with describing the situation which led to Gutenberg inventing the printing press. With the growth of literacy game the need for a faster and inexpensive way to produce written documents. The passage then goes on to explain the printing press Gutenberg invented and how it functions.
~Hope this helps!~