<span>A series of British laws passed in 1774 that were designed to punish the Massachusetts colonists for the Boston Tea Party.</span>
Answer:
The equal or Synonyms in your case
Explanation:
Answer:
Not really.
Explanation:
Humans have shaped the earth to benefit them. Thus has caused many species to go extinct. We have also altered lots of plants and animals to better suit us. Earth is also warming up due to our affects of CO2 emissions. If humans were to disappear life would flourish better than it does today.
The sentence that best expresses the main idea of the passage is this:
- The practice of aquaculture is growing in every part of the world.
<h3>What is the main idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is the fact that the practice of aquaculture is fast becoming adopted in many parts of the world. The author gave instances of countries where this practice was becoming popular. When we read a text, the objective should always be to determine what main ideas the author wants us to gain.
The informational article about agriculture was designed to acquaint readers with the global spread of agriculture. Having gained this piece of information, the reader might choose to act on it immediately or use it at a later time. So, the main idea of this passage is the worldwide adoption of aquaculture. Therefore, option D offers the best choice.
Learn more about aquaculture here:
brainly.com/question/275198
#SPJ1
I just took this test on k12 the answer is NOT B it is A! Hope this helps :)
this answer is A because the picture is the object being put into the contest!
Happy Holidays!