Answer:
B
Explanation:
In conclusion is put at the end of a passage
It is a metaphor
hope this helps
answer:
d
why:
it states in passage two that "As the plant and animal matter decays, it releases nutrients into the soil. Then, it is absorbed by the roots of living plants and turned into food for the plant." -also you spelled will wrong :)
Answer:
According to both stories, most people who go rich suddenly are often plagued with bad decisions that leave them impoverished and in most cases in a worse state (financially, mentally, relationally and healthwise) than they were before the wealth.
Explanation:
of Baba Abdalla, he had grown his wealth steadily and lost it to an Ascetic. An Ascetic is someone who is committed to living a plebian life whilst doing good deeds.
Something had shifted in the Ascetics mind upon observation of Baba's wealth. The Ascetic who was known for good deeds decided to trick Baba. Baba trusting in the goodness of the Ascetic and not believing him to be a greedy character went along with same until he became poor and blind in one eye.
In the articles about Lottery winners who go bankrupt, the story is not too different. There is a case for instance about a woman who won over a million dollars. She divorced her husband soon as she learnt of the win. Her ex-husband later came to the knowledge of the win, filed a countersuit and was adjudged to take ownership of all the winnings. The court's decision was based on the fact that the woman had violated the laws relating to disclosure of assets. The woman ended badly due to greed.
Cheers
Blood sweat and tears by bts ik basic