1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Karo-lina-s [1.5K]
3 years ago
14

What were Americans afraid of during the Red Scare?

History
2 answers:
Elodia [21]3 years ago
8 0
B or A i’m sorry if it’s wrong!!!
vova2212 [387]3 years ago
3 0

Answer: In the Red Scare in 1950s, the Americans were afraid of the communists in America. The fear of the communists in the America caused hysteria in the society that was referred to as the Red Scare caused by the cold war between U.S. and Soviet Union. 5.0.

Explanation:

You might be interested in
Based on this map from the reading, which areas have the highest risk of malaria? North America, South America, and Europe South
Fed [463]

Answer:

South America, Africa, and Southeast Asia

Explanation:

i just did it

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
What does the author describe in the passage?
OverLord2011 [107]

Answer:

C. Cliff Palace, the largest of the cliff dwellings built by the Ancestral Pueblo people.

Explanation:

W. M. Akers' "Cliff Dwellers" talks about the Mesa Verde cliff dwellings of the Native Americans. These structures, dwelling spaces carved into the sides of a mountain provide a great archaeological site, providing an insight into the life of the Ancestral Pueblo people.

The whole passage deals with the Cliff Palace and how it was the center of that civilization. This largest cliff dwelling place, built by the Ancestral Pueblo people, focuses on why they had to construct such dwellings, only accessible by rope climbing. The passage describes the probable reasons for such dwellings and how it must have been abandoned.

Thus, the correct answer is option C.

5 0
3 years ago
Spartans were not particularly concerned with the health and strength of their women, since women were not needed to fight wars.
Nata [24]
This statement is False
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
How did the long Enfield Rifles hurt the sentiment of the Indian sepoys?​
Karolina [17]

The sepoy mutiny was a widespread but unsuccessful rebellion against British rule in India in 1857–58. A rumour spread among the sepoys that the grease used to lubricate the cartridges was a mixture of pigs’ and cows’ lard. This had hurt both Hindus' and Muslims' religious sentiments which was one of the causes of the sepoy mutiny of 1857.

4 0
3 years ago
Who and why were people coming to north America in the 1600's and 1700's
masha68 [24]

The English, Spanish, and French mainly. And they were to colonize and dig for gold

3 0
4 years ago
Other questions:
  • "I fear that a strong central government would take over" Would most likely be a statement by which group during the constitutio
    9·1 answer
  • How did China affect the Korean War?
    15·2 answers
  • Do you think women would make a good president?
    8·2 answers
  • What doea Abigail adams mean she says that her husband should bw generous to the ladies
    13·1 answer
  • List the south's four major crops, in order of amount of land devoted to producing them
    11·2 answers
  • Key ideas that make up nativism
    7·1 answer
  • What did ernest green abd the book lion if little rock have in common?​
    8·1 answer
  • Which answer best shows all of the elements you need to consider when choosing an investment?
    8·1 answer
  • What happened in the battle of the bulge. Please use own words and thank you !! I’ll mark you as a brainlist
    8·1 answer
  • Question 5 (2 points)
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!