Answer:
A. Critical
Explanation:
Annie uses the words "iron-gated prison" to describe the middle school. Obviously, middle schools are not literally prisons, but when described as prisons, one can believe that Annie truly felt as if the institution limited her freedom and kept her "chained" to schoolwork.
With this kind of attitude toward school, it would only be natural for the answer to have something to do with dislike.
B) Annie doesn't feel hesitant (which means cautious) because she clearly expresses her thoughts very bluntly.
C) She is definitely not regretful because she's glad to have "escaped" from the school.
D) If Annie is not regretful, then she cannot be devastated (which, in this scenario, is basically just a more extreme version of regretful).
Thus, the answer is A (critical) because she's very keen on pointing out the negative aspects of the school.
Hope this helps!
Answer:
Information that can support your claim taken from the text.
Explanation:
Text evidence is when you have a passage or a story, and forexample your writing an essay. It might say text evidence when you need to get some kind of quote or information directly from that passage or story.
I’m going to guess true.
snow leopards are going extinct.