The conclusion is that in the end the park will be built even tough it is not in everybody's agenda. Some people, following Samara's proposal, are convinced of the benefits that the park would bring and work towards its construction, trying to share their point of view with other members of the community. The fact is that no one is actually against the park, parties who do not explicitly support it are just indiferent.
Therefore, there will be no opposition but only preassure made by park supporters so it will be built.
C. Follow ur.passion. it's better to do what you want to do than let others tear you down
The correct option is A.
In the passage given above, sentence 1 and 2 introduced the main idea of the passage while sentence 3 to 6 serve to add supporting details to the main idea that has been introduces. The sentences throws more light on the physical description of the cottage.
Answer:
It is a concept that is under the liar.
Explanation: