It can be noted that the mood that was created in the passage is a tiring mood.
<h3>What is a mood?</h3>
It should be noted that a mood simply means the atmosphere that's created by the writer.
The mood that was created in the passage is a tiring mood. The narrator complained that they didn't have any rest and that they were tired.
Learn more about mood on:
brainly.com/question/760210
White, tree and flower are a noun. Dogwood would be the predicate adjective.
Answer:
Its a and e
Explanation:
Because I am Ultra Instinct Shaggy
The strategy which would best help Pierre understand the excerpt is looking up unfamiliar words in the sentence. Thus, the correct option is C.
<h3>What is Strategy?</h3>
The strategy may be defined as an activity that narrators or authors take to achieve one or more of their literature goals.
Unfamiliar words illustrate the usage of bizarre words that are not commonly used in a sentence or conversation.
The context of this excerpt illustrates the information about a round box of sticky dates that are utilized for considering the centuries of fratricide converging on this street corner in Brooklyn.
Therefore, the correct option for this question is C.
To learn more about Unfamiliar words, refer to the link:
brainly.com/question/18257781
#SPJ1
The electromagnetic radiation will be high because of the heavy internet usage and might lead to health problems such as a brain tumor and Skin Cancer. The HEV light emitted from the screen of a smartphone leads to severe eye-strain during long-time use and would slowly damage the retina.