1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
hjlf
3 years ago
7

Please help but I'm kind of confused with this question serious geniuses only​

English
2 answers:
Snowcat [4.5K]3 years ago
8 0

Answer:

I am convinced it is C.

Explanation:

hope this helps. . . <3

good luck!       uωu

Ymorist [56]3 years ago
6 0

Answer:

C. Some teachers do not converse or interact enough with the students in their classrooms.

Explanation:

Your question: Uses link.

My answer: C. Some teachers do not converse or interact enough with the students in their classrooms.

Why is my answer correct?

Good question! Allow me to explain. I will do this by starting with the process of elimination, which allows us to immediately remove answers that we know are inaccurate.

B states: Students who are allowed to use smartphones in the classroom will not use them appropriately. We can immediately eliminate this one, because the paragraph talks about how students should be able to use smartphones with a teacher making sure they use them appropriately.

D states: Some teachers are unwilling to allow students to interact in their classrooms. This is also false and can be eliminated. The reason for this is the fact that this is stated nowhere in the paragraph. While it does talk about how teachers should make lessons more interactive and try to help engage them more, there is nothing about prohibiting interaction.

A states: It will be easy to help students use smartphones in an appropriate manner in the classroom. This is incorrect because the paragraph states how it will not be easy to make students appropriately use smartphones. It talks about how teachers will constantly have to watch students, be over their shoulders, and converse and interact with them to make sure they are engaged and using smartphones appropriately.

Are we done now that we only have one answer left? The answer to that would be no. We still have to use the passage to confirm our answer was correct.

The paragraph talks a lot about teachers needing to add more student interaction and participation in their lessons. It also talks about them needing to converse them more and help them truly engage in the lesson. This is also what it talks about in option C. Therefore, option C is correct.

Hope you find this helpful! :D

You might be interested in
PLEASE ANSWER!!!! Which picture would be best to use on a yearbook page about Amelia Earhart to illustrate an award for “Most Co
faust18 [17]
She was the first female aviater to fly ALL ALONE across the atlantic ocean... in that ruggedy thing. Thats a courageous thing to do, and especially alone

4 0
3 years ago
What is the reason an author decides to write about a specific topic
antiseptic1488 [7]

to get a message across to the audience and such things as certain themes they want to raw attention to.

4 0
4 years ago
What text structure is being used here?
ddd [48]

Answer: chronological; the use of dates

Explanation:ed2020

3 0
4 years ago
Read 2 more answers
Passage one what affect does Eggert achieve by numbering each point of his argument
Hunter-Best [27]

Answer: He conveys that many different arguments can be presented against socialism.

Explanation: The rest don’t make sense, there is no process nor is it in order of importance. The next option says each point is a logical result of the previous one but each of the arguments don’t seem to connect to the previous.

3 0
3 years ago
Which evidence from the text supports the prediction that Helmer learn the contents of the letter select three options
sashaice [31]

This question concerns Act 2 of the play "A Doll's House". I've found the options online. They are the following:

What evidence from the text supports the prediction that Helmer will learn the contents of the letter? Select three options.

Helmer knows that there is a piece of mail from Krogstad in the box.

Nora looks at her watch and tells herself she has 31 hours to live.

Helmer thinks that Nora is nervous and dismisses her pleas about the mail.

Mrs. Linde fails to find Krogstad so he can take back the piece of mail.

Nora expresses her intention of having a champagne banquet.

Answer:

The three correct options are:

A. Helmer knows that there is a piece of mail from Krogstad in the box.

C. Helmer thinks that Nora is nervous and dismisses her pleas about the mail.

D. Mrs. Linde fails to find Krogstad so he can take back the piece of mail.

Explanation:

“A Doll’s House” is a play by Henrik Ibsen that was quite scandalous for addressing and criticizing the way women were treated and seen not only by society, but also by their own families. Nora, the main character in the play, is being blackmailed. She once took a loan from the very bank where her husband, Torvald Helmer, works without his knowledge. Since women were not allowed to do such thing, she forged her father’s signature. Now, her husband wants to fire Krogstad, an employee of the bank. But Krogstad is threatening Nora, demanding that she get her husband to take him back lest he reveals the truth about her loan.

<u>In Act 2, Nora is desperate because she knows there is a letter from Krogstad to her husband in the letter box, and so does Helmer. She pleads with him to not read any mail until after a party the next day, but her husband thinks she is acting this way out of nervousness, and dismisses her pleas. To make matters worse, Nora's friend, Mrs. Linde, fails to contact Krogstad and ask him to retrieve the letter. All of that is evidence that supports the prediction that Helmer will learn the contents of the letter. </u>

<u />

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Reread the lines 162-185. What might explain the children's reactions to the marigolds
    13·1 answer
  • Voletta thinks reflectively and reviews, connects, and reflects as a means of evaluating evidence. This means that she is engagi
    10·1 answer
  • Which of the following word would best complete the sentence to give it a positive tone?
    9·2 answers
  • Read this sentence:
    11·2 answers
  • What was Henry David Thoreau's book Walden about
    7·2 answers
  • What story element does the author develop in this excerpt?
    5·2 answers
  • A Man Said to the Universe
    9·2 answers
  • What would MOST describe the environment found in Ireland? a. Vast green lands
    15·1 answer
  • Hiii please help i’ll give brainliest if you answer correctly
    15·2 answers
  • Short Essay On Rainy Season In English<br> 150 words
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!