The central idea of this passage would be C. This is because thee passage states, "So, living in a landlocked city doesn't have to keep people from enjoying the water." Hope this helped! BTW it would help be a lot it if you gave the the most "brainliest" answer award.
Answer:
Hardwoods are ordinarily utilized in the development of dividers, roofs, and floors, while softwoods are regularly used to make entryways, furniture, and window outlines. A few instances of the most famous hardwoods incorporate oak, maple, mahogany, cherry, pecan, and teak
The author could be considered unbiased in her treatment because she writes from a general perspective and rather than detailing just one side, she describes both sides of the story.
She bases her information off facts rather than opinion.
Answer:
Do not let the past hold you back from your future achievements.
Explanation:
The poem was written by Maya Angelou. This is a very inspiration poem that motivates the individuals to rise up despite the odd situations they have faced in the past. It inspires to appreciate our inner beauty, strength and resilience despite of the circumstances we face.