According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.
Answer:
The information presented in the book is credible.
Explanation:
"George's Secret Key to the Universe" is a children's book and features a group of children traveling through space and learning scientific concepts through portals and windows created by a highly technological and efficient computer. Although this plot is very fanciful and unrealistic, the book presents very credible scientific information, explaining in a childish but efficient way concepts like atoms, black holes, celestial bodies, planets, among others.
She is as quiet as a mouse, so she barely speaks or makes noise.
Answer:
C. Working to the point of exhaustion at least two times per week
Explanation:
Working out to the point of exhaustion may even discourage someone from their fitness plan. Although I'm not exactly sure what B means, everything else will help someone stick to a fitness plan.
Answer:
Yes.
Explanation:
Our father faces many difficulties and challenges to raise us, although we do not know it, because they do it without us seeing the difficulties that pass. This means that our father sacrifices himself so that we have no need and can live a full life, even if it hurts him. Accordingly, I believe that it is justifiable that, like Ko-Ngai, we sacrifice ourselves for our father, if necessary to keep him well. He would do the same for us.