Answer:
Although Martin enjoys playing sports, he does not like running.
Explanation:
Answer:
c. an advertisement
Explanation:
The passage would most likely be found in an advertisement. This is because of the way it is written. The text includes promotional offers and includes statements that favor the product over all others.
Here are quotes that back my explanation:
• “Why not try one today? The first one is on us!” This is a fine example of a promotional offer.
• “This is the best drink in the whole world!” This quote clearly shows the author of the passage is providing a biased opinion to interest the reader, since their is no such thing as the world best drink.
Answer:
Minimum wage should be increased for fast-food workers for many reasons. Most people working in fast-food are either teenagers trying to save money up to start a life, or people who can not get a different job with higher pay. These people are depending on the money to have a decent life, and provide. I also think they need higher pay because of all they have to do in their job. They deal with rude customers on a daily basis. They also stress over how good they are dong their job, proper cooking and getting orders right and even saying the right things.
Explanation:
no need :p <3 Ashley <3
Is this post-Roman era shipwreck? If so, various artifacts such as coins and statues were found. There were also copper helmets, bronze nails, and even the worlds oldest analog computer, the Antikythera mechanism<span>. </span>