Answer:
Probably A or B.
Explanation:
"Other countries with such divisions have in fact divided into new nations...but not this one, impossibly interwoven even in its hostilities." The passage does say America is still together despite the decisions, which makes me believe option B is correct. However, A also could be correct because the main idea of the passage largely is the differences between religion, sexuality, and race in America where "What is the point of a nation in which...speak in theory of hatred, one for the other? What is the point of a nation in which one part always seems to be on the verge of fisticuffs with another?"
For little children
They might find it scary
Sometimes mimes are used in a complex. They describe specifically
Explanation:
you just received information that your brother was involved in a fight write a letter to him and Ryan because to be patient and Taurus
Hello. You forgot to say that this question is about the article “Why Literature Matters”.
Answer:
In her article, Dana Gioia reports on the points of society that are reached by the decrease in reading among young people in the society we know. To reinforce her argument, she shows evidence of how the lack of habit of reading, any type of book, has impacted Americans not only on a personal level, but on an economic and civic level as well, since reading provides a strong knowledge in these areas. According to her, when these things are affected in an individual who is not in the habit of reading, the whole society suffers and the whole nation becomes weakened.