Answer:
by repeating the words pure, sweetness, and tastes
Explanation:
In buttressing and emphasizing the significant impact of Sugar in the world, the authors used the words pure, sweetness, and tastes repeatedly in their narration in the passage highlighted above. The repetition of these words shows the essence of "sugar" that the authors tend to project in a good light. The authors were able to support their claim and purpose using those words repeatedly in the passage.
Answer:
1. Everyone recognized Tara's yellow coat
Modifier: coat
Word being modified: yellow
2. Patrick heard his mother speak loudly
Word being modified: loudly
Modifier: speak
3. They all agreed that Jenny's dad made the best hamburgers
Modifier: hamburgers
Word being modified: best
Explanation:
A modifier is simply a word or phrase that adds extra meaning or gives additional information about another word in the same sentence.
Therefore, the modifier and the word it modifies almost always are together in the sentence.
Answer:
The boy said that he had been looking for me
Answer:
Banning bottled water would reduce waste and protect the environment. About 70% of plastic water bottles bought in the United States are not recycled, [1] which means the majority end up in landfills or in the oceans, harming the ecosystem and poisoning animals. ... Banning bottled water would protect local water supplies
Explanation: is this good enough