The correct answer to how the writer uses context clues to indicate the meaning of earnest is C. The writer uses antonyms of earnest.
In this passage, when the writer says <em>"Unlike many of the candidates"</em>, he or she implies that<em> the following adjectives that refer to them would be opposed to what Melissa delivered in her speech.</em> The candidates <em>"seemed insincere and uncaring"</em>, while <em>"Melissa delivered her speech in earnest"</em>. Therefore, <em>"insincere and uncaring" would be antonyms of "earnest"</em>, allowing the reader to infer the meaning of earnest. So, the correct answer would be C. The writer uses antonyms of earnest.
The correct answer couldn't be <em>A. The writer uses synonyms of earnest </em>because of the word<em> "unlike"</em>, which conveys that <em>the following words are not similar to earnest</em>. On the contrary,<em> the writer uses antonyms</em> to give clues about the meaning of earnest. Hence, the correct answer couldn't be A. The writer uses synonyms of earnest.
The correct answer couldn't be <em>B. The writer creates a picture that helps the reader understand the word</em> because the <em>writer doesn't create any pictures</em> in this passage, he or she <em>only uses descriptions</em> to refer to the other candidates' speeches and Melissa's speech. Therefore, the correct answer couldn't be B. The writer creates a picture that helps the reader understand the word.
The correct answer couldn't be<em> D. The writer rephrases the meaning, so the reader can (...)</em> because <em>the writer doesn't rephrase the word earnest</em>; there is <em>no explanation about it or any kind of alternative expressions</em> or explanations that could allow the reader to infer its meaning. So, the correct answer couldn't be D. The writer rephrases the meaning, so the reader can (...).
Answer:
"slowly and cautiously"
Explanation:
This phrase helps describe the verb "climbed" within this sentence.
Answer:
The indirect characterization of Reverende Parris in lines 351-366 reveals that he is nervous and hysterical.
Explanation:
"The Crucible" is a play written by Arthur Miller based on the true incidents of Salem witch trials, 1692.
The characterization of Reverend Parris in the play was also based on the true character with the same during Salem Witch trials. The author has picturized his character in the play as selfish and self-absorbed. He suffered from the feelings that someone wants to destroy him and take his position and he was also concerned so much about his reputation. That is why he builds up the story of what happened in the woods and used for his own defense.
<u>In lines 351-366, the indirect characterization of Reverend Parris reveals that he is nervous to face the crowd. The line in which he asks Putnam to leave him alone to pray for a while and Abigail's response to him, that he's been praying since midnight, reveals that he is nervous to face the crowd. He asks Putnam of what he will say to the crowd</u>.
Thus it shows that he is nervous and hysterical.
Answer:
and then I saw it. something covered in dust. was it a human? standing in my room. what was it? was he going to speak stood still as he stared at me for a few minutes? did he think I was a statue from a museum or a doll in the shops?
I looked at him again, he was covered in some black dust. he was wearing ripped shorts and a t-shirt. I kind of felt bad for him because he didn't look like he had many privileges like I do. he looked like he hadn't eaten for hours. a few minutes later we heard it was my mom coming to check if I was awake because I just had taken my afternoon nap.
then he climbed the chimney. I looked outside my window and saw him running away. I thought to myself will I ever see him again?
Explanation: