We can see from the passage that dolphins have become a symbol of a new age of love, peace and harmony.
According to the writer, people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.
<h3>What are dolphins?</h3>
Dolphins are actually known as cetaceans that are small-toothed and possess curved mouths. These creatures are known to be marine creatures that are found in every ocean. There are 36 dolphin species.
We can see that from the passage above it's clear that the writer shows that people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.
Learn more about dolphins on brainly.com/question/7965205
Answer:
He writes that Rikki-tikki feels pride and responsibility.
Explanation:
Your question is incomplete because you have not provided the definitions of the words to match. These are the following:
a witty saying expressing a single thought or observation
printed material, newspaper
merry; festive
an inhabitant
possibility
Answer:
A) Contingency: possibility
B) Rotogravure: printed material, newspaper
C) Denizen: an inhabitant
D) Convivial: merry; festive
E) Epigram: a witty saying expressing a single thought or observation
Explanation:
The noun contingency refers to a future event which cannot be predicted with certainty. Rotogravure has to do with a printing system typically used to print magazines and stamps. A denizen is a resident of a particular place. The adjective convivial means that an atmosphere or event is friendly, cheerful and amusing. Finally, epigram is a brief ingenious comment that conveys an expression in an amusing and clever manner.
Greetings once again, Gary :)
- Why is Tom Robinson unable to use his left arm? -
B) It got caught in a cotton gin.
(B) is correct because Reverend Sykes tells the children (Scout, Jem, and Dill) that Tom got his hand caught in a cotton gin when he was a child.
~Hope I helped!~
Answer:
Before reading the article, it is good to know that it is a self-help article, which talks about the importance of sharing feelings.
Explanation:
The article begins by talking about the meeting of two elderly people who were together in the Nazi concentration camps when they were teenagers. In this meeting they share the situations they went through during their confinement, in addition to talking about their feelings about it and about the life they currently have, establishing a strong friendship between them.
After describing the meeting of these gentlemen, the article lists the importance of expressing feelings when we go through a difficult situation. The article does this, showing as an example the family and friends of a girl who died and how expressing what they feel helps them to overcome the sadness of the loss. However, the title of the article does not give any hint that this topic will be discussed, so it would be good to know that part of the article before reading it.