Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.
Answer:
Josephson believed that industrialization created economic inequalities among people. Gutman, on the other hand, believes that industrialization has caused harmful tension among immigrants and natives.
Explanation:
For Josephson, industrialization created an immense social inequality between rich and poor, where the rich enriched themselves through the exploitation of workers and illegal activities that made them increasingly powerful, while the working class was increasingly exploited.
Gutman, on the other hand, believed that industrialization attracted many immigrants who were trying to get a job in the factories and thereby established competition with American citizens. Such competition generated social tension in the working class, which was often harmful.
Answer
Clarify how analyzed subject will be useful in your future.
This link should be much helpful to your question and provide more than what you are asking to https://infogr.am/alexgrey_1398868104