Needs a passage to be answered correctly
They are both written in first person, they share conflicts. <span>First, in similarity, they lived in close time periods (both lived in 20th century) and were very poor. They went through a lot of struggle but in the end they achieved a lot. They both share similar conflicts. These are both memoir stories written in first person and talk about being young children.
In difference, No Gumption is about a boy who delivers newspapers to help support his family and to learn how to have a job. His mother wants him to have gumption so he won't end up the way his father was. In Barrio Boy, it is about an immigrant who goes to school and learns English. I don't think the story ever talks about him getting a job.</span>
It is B. In the passage, Romeo sees her in the tomb, dead-like, and says that she does not look dead. That is situation irony- he is not aware that she is not dead and describes her as it is. Only the audience notices that.
Answer:
playful and comical
Explanation:
From the excerpt, the mood is playful and comical.
This is true because the author revealed that they "pattered pitty-pat, pitty-pat each with feet and toenails, ears and hair, everything but tails,..." This shows that they were in a playful mood. Also, despite the way they pattered, when they got to the Philadelphia union depot, they had nothing to say. This also added a comical effect in the excerpt.