Answer: I was walking through the mall one day when I met a group of my friends. "Hey, what are you doing here?"I asked. "I thought you guys had to stay after school today." "No, we got out of that detention,"said Mary.
"Mrs. Jones decided we really didn't deserve it" Sue said, "Are you here to shop or browse?" "A little bit of both," I replied, "I need to find a birthday card for my cousin, but I really want to check out the sales." "And the boys!" everyone laughed.
Explanation:
One can tell that the writer used a point-by-point comparison strategy in the passage because:
"The writer discusses both types of books when she is covering each point of comparison." (Option D).
<h3>What is a point-by-point comparison strategy?</h3>
Another word for this strategy is called the Alternative Method strategy. It involves the comparison of one idea or item at a time.
Hence, it is easy to tell that the writer used a point-by-point comparison strategy in the passage because "The writer discusses both types of books when she is covering each point of comparison."
Learn more about point-by-point comparison strategy at:
brainly.com/question/21050543
#SPJ1
The answer is most likely A, because the twins were only revered in society after the task was done so that can’t be the answer, the body was never buried it was wrapped up so b isn’t possible, and there is no information that can possibly lead you to the conclusion that leaves are healing materials. So the answer is A
<span>In today's world political speech has indeed become very vague. Every political party has their own agenda which they try to achieve by utilizing every incidents that affect the people, It is because of this hidden agenda the parties can not speak clearly and strongly on any particular subject. Even for a terrorist attack on innocent people their might be 2 opinions in a political setup which is never acceptable.</span>
Answer :
The lines that refer to Mallam Sile's social position and economic status from the text are :
1. "Within a week of his arrival in the city, Sile landed a job as a house servant. Although his monthly wages were meagre, he sent a portion of them home to his ailing parents, who lived like paupers in their drought-stricken village."
2. "With his parents deceased, Sile suddenly found himself with more money in his hands. He quit his house-servant job and found another, selling iced kenkey in Kumasi’s central market. Sile kept every pesewa he earned, and two years later he was able to use his savings to open a tea business."
Mallam Sile did not attend his parents' farewell as their village was too far away (more than nine hundred miles) from the city he was working in. However, he sent money for a decent funeral. The reason is clear from the line "Though Sile didn’t travel up north to attend their funeral, he sent money for a decent burial."
Mallam Sile is a tea seller on Zongo street. He is short, stout and hairy in appearance due to which he is often referred to as a "pygmy". He is partially blind from a childhood illness. He is a peace loving person who treats everyone with a lot of kindness. Due to his kindness and simple nature, many people take advantage of him and pay him in credit at his tea shop and the three benches meant for customers are almost always occupied by gossipmongers. He is a very lonely man as he works alone in his tea shop in Kamasi. He is a hard working person but is often cheated by customers using fake notes and claiming to be poor. He is a hard working man who is full of strength and self confidence. He does not mind people making fun of him or spreading rumors about him and is at peace with himself. He is a smart and wise person who knows what he wants from life and strives hard to get it. He has a firm belief that "every man was capable of goodness, just as he was capable of evil." He is unmarried and does not have much success with women until he meets Abeeba, whom he marries at the age of forty six.
Nothing much has been mentioned in the text about Sile's relationship with his parents. Mallam Sile had left home at the age of sixteen to earn money for the treatment of his aged, ill and bed-ridden parents. However, the little that he earns is not enough to save them from the clutches of death. The lines "The young Sile received the news of his parents’ death with mixed emotions. He was sad to lose them, of course, but he saw it as a well-deserved rest for them, as they both had been ill and bedridden for many months." best describe the relationship he shares with his parents.