Hi! :)
Answer: C. George Washington was appointed as the commander of the Continental Army.
Here is a guide to providing the answers to the prompts:
1. Read the three passages cited.
2. Determine the feelings of Las Casas based on the events that occurred.
3. Mention specific events and actions that might cause Las Casa to feel that way.
<h3>Determining the meaning of a text</h3>
First, note that the three passages were not provided. So, a direct answer cannot be given. To understand the main points in a text, it is required that the texts are read carefully to know the explicit and implied meanings in the passage.
The feelings of Las Casa based on the text could be angry, happy, indifferent, etc. Whichever it is will be based on the actions of Columbus and Cortés toward the people in Hispaniola and Tenochtitlan.
So, read the text carefully to determine the feeling of Las Casa.
Learn more about the message of a text here:
brainly.com/question/11600913
Answer:
The United States increased its efforts to construct nuclear weapons.
Explanation:
It was an arms race. The objective of the arms race was to invest in research and the creation of weapons. When the United States launched an armament, the Soviet Union responded with an even more powerful one. At a certain point in this race, both countries would match and realize that they could destroy each other, and the world as well.
The first forms of government and the 13 colonies.