problem/cause/solution
The passage first identifies the problem as the tires "piling up in empty lots." Then it is explained how those tires got there: the cause. The author says that since "it is expensive and dangerous to dispose of tires" people don't dispose of them and they just keep piling up. Then the passage ends with a solution. The author mentions how tires can be shredded and turned into rubberized asphalt for paving projects.
Answer:
If you feel emotional comfort when you cry, your mood can improve afterwards
Explanation:
hope this helped
Answer:
<h3>Good character includes traits like loyalty, honesty, courage, integrity, fortitude, and other important virtues that promote good behavior. A person with good character chooses to do the right thing because he or she believes it is the morally right to do so.</h3>
The word A. Estimate means approximation.