I will edit the answer after, i just kind of need more info:
is the essay about what makes people mentally strong?
people who went through things to make them mentally strong?
the impact mentally strong people make?
please comment quickly :)
Answer :
D. The sentence which best states the controlling idea of this passage is "The wire taps were never a secret, but they helped the United States gain military intelligence.
"
The following excerpts from the passage reaffirm this controlling idea :
1. "On balance, however, some valuable information was gathered from the tapped conversations. The U.S. learned, for example, a great deal about the Soviet and Eastern European order of battle, or its military organization. Others feel that the intelligence was valuable to check against similar information obtained from other sources."
2."The evidence suggests that the CIA gained two invaluable and untainted kinds of knowledge from the taps. The agency learned a basic blueprint of the Soviet and East German security systems, and it never picked up a glimmer of warning that Moscow intended to go to war.”
Answer:
I think it's A.understatement and irony.
Explanation:
The narrator stated that he “had no intention of shooting the elephant” because he “had merely sent for the rifle to defend” himself in necessary
Answer:
Playing cards are the different situations we go through in life.
Explanation:
Each situation in life has different ways to look at it. However, if you are able to look at one side of it, you certainly have the personal tools to look and understand the other side, for in the end it is the same situation. You can look at the other side of the same “card” and understand that most often it does not differ from your own side. From this mere observation, the character opens for us a possibility to think about empathy which can in turn takes us into the issue of communication and conflict –resolution.