B. <span>"No beggars implored him to bestow a trifle, no children asked him what it was o'clock, no man or woman ever once in all his life inquired the way to such and such a place, of Scrooge."
This shows us how all people he saw on the street would stay out of his way and wouldn't bear talking or even looking at Scrooge.</span>
Answer:
D
Explanation:
Who is the intended audience for a text?
A.) the people who want to read the text but can't understand it
b.) everyone who reads the text
c.) the people who are most likely to read the text
d.) anyone who is interested in the text
Answer: Our beliefs and needs are the strongest factors that govern our behaviour. Ultimately, it all comes down to beliefs because a need is also a belief- a belief that we lack something.
When we’re born, our brains aren’t fully developed. We’re ready to collect information from our environment and form beliefs based on that information. We’re ready to form those neural connections that are going to guide us for the rest of our lives.
If you’ve carefully observed a child grow then you know what I’m talking about. A child absorbs information from its environment so fast and at such a high rate that by age 6, thousands of beliefs form in its mind- beliefs that will help the kid interact with the world.
(hopefully this is what you mean)
Pertelote believes that dreams are to be ignored. She thinks they shouldn't be taken seriously, as they are results of overeating, having bad digestion or some other health problems.