1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
satela [25.4K]
3 years ago
11

HELP ASAP I WILL GIVE BRAINLIEST IF ANSWER IS CORRECT Which statement best explains how the pace affects the development of this

story? JOSE. When I was a kid, on long car trips, I sat in the back of the station wagon and imagined worlds for myself. With my writing tablet and freshly sharpened pencils, I'd write fairy tales and horror stories, monologues and poems, which I'd later illustrate with markers and read out loud to my family A. The fast pace of the passage illustrates how eager Jose was to get all his ideas down on paper, B. The slow pace of the passage reflects the fact that Jose's memory of his childhood is not clear. C. The fast pace of the passage suggests the speed of a car traveling on a freeway D. The slow pace of the passage shows the audience that the time Jose spent writing felt unhurried.​

English
1 answer:
AURORKA [14]3 years ago
6 0

Answer:

A

Explanation:

You might be interested in
Which modifier correctly completes the sentence? Any household cat can leap __________ than five times its natural height.
lord [1]
The correct answer is higher!

(alrernatively "more" would also be ok, but not "more high")

The only correct form of comparative for high is "higher".
4 0
3 years ago
Choose an example of foreshadowing from The Wife of Bath's Tale, "Lady Ragnell and Sir Gawain", OR "Sir
lutik1710 [3]
In “Sir Gawain and the Green Knight” on the third day that Sir Gawain is at the Lord Bertilak’s castle, Lady Bertilak gives him a silk girdle. Lady Bertilak urges him to keep it with him as it has the ability to protect an honest person from death. Being terrified of his meeting with the Green Knight, Sue Gawain gladly takes it. However, Sir Gawain had promised to give Lord Bertilak anything he was given back to him before he left. This means that Sir Gawain, in not giving the girdle back, is no longer an honest man. In addition to this the girdle is green, this is foreshadowing the fact that the girdle belongs to the Green Knight. The Green Knight, who had not died when Sir Gawain decapitated him in their first encounter, likely did so because he was wearing the girdle. This shows that the Green Knight is an honest man, contrasting him with Sir Gawain who fails to be honest in taking the girdle.
3 0
3 years ago
1/What type of information do you essay's body paragraphs need to support your thesis statement ?
In-s [12.5K]

Answer: B. Evidence

Explanation:

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
Excerpt from An awful tempest mashed the air
adelina 88 [10]

Answer:

D. ominous

Explanation:

ominous is the feeling something bad is about to happen. that's the tone I pull from this poem

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Very well-respected wife of a Salem landowner
nika2105 [10]

Answer:

Rebecca nurse

Explanation:

wife of Francis nurse in Salem

6 0
2 years ago
Other questions:
  • Which revision is punctuated correctly?
    7·2 answers
  • You want to download a new game from the Internet for your children. According to the policy you should?
    12·2 answers
  • Read this passage from Elie Wiesel's "The Perils of Indifference":
    15·1 answer
  • Based on what he writes in “Letter from Birmingham Jail,” how has living as an African American man in a segregated society affe
    13·2 answers
  • Why does the author refer to his water-skin at the beginning of the second paragraph In "Oasis: Africa"? to create suspense as t
    12·1 answer
  • 7. This question is based on the following paragraph. Both petroleum and coal are made up of complex carbon-based molecules, and
    9·1 answer
  • What does it primarily show about Blackwell that she opened a free clinic
    7·1 answer
  • Why did Churchill replace Chamberlain as Britain's new prime minister shortly
    10·2 answers
  • Point: Wireless devices can help keep teens safe in the event of an emergency. Which sentence provides an example that supports
    13·2 answers
  • Explain the statement "extreme Harm more”Plzz????​
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!