Answer:
I believe the answer would be 'A'.
Answer:
D) As charitable and beautiful
Explanation:
Answer:
A and C
Explanation:
A because thats how the story originated the mystical "golden touch"
C because he would have never gotten the golden touch if he didnt bring Silenus.
(I may add that this is not part of my answer but a correction of the story. Bacchus is from Roman Mythology and Midas is from Greek so technically it shouldnt be Bacchus but the Greek Form Dionysus. Anyway thats it!)
Brainliest if you liked the answer.
The transcendental belief that this passage best illustrates is that society and government corrupt the individual.
<h3>What does Rousseau say about this transcendental belief?</h3>
Rousseau had a thesis that appears throughout his work: that human beings are better when they are closer to nature. Rousseau learned to enjoy contact with the natural environment, without human intervention, from his youth. In Emílio, he already defended the child's contact with nature whenever possible.
With this information, we can conclude that the transcendental belief that this passage best illustrates is that society and government corrupt the individual.
Learn more about Rousseau in brainly.com/question/14527073
#SPJ4
Answer:
D
Explanation:
I think consult because it is much suitable word in that sentence