Answer:
Incorrect for 19
Explanation:
It should be lower case.
Also, sorry I couldn’t see 18. :(
Explanation: I believe the best would be the third option C, Students should make an informed decision when choosing a college as the passage talked a lot about the considerations and research behind selecting the right choices. Option B only states students should consider only financial aid while option A isn't supported as it doesn't mention stress in the passage. Not to mention A and D are opinions and the opinions of the reader could be different than another.
C definately, Bilble is the title of the book. also likely A
Which of the following characters can be described as flat?
D. Porpoise
Answer:
So fake news could not be blamed just on bots, Roy's group concluded. Instead, people are the main culprits in retweeting fake news.
Explanation:
The difficulty in combating false news on social networks is a result of the excessive sharing that people make about this information. This is because these fake news are sensationalist and present escatalogical and unrealistic news, but that are part of the imagination of many people and address concepts of the popular imagination.
The sharing of people, becomes more difficult to control than the use of bots.