Answer:
He believed the destruction of the Southern home front would discourage Native American allies from coming to the South's aid.
He believed the destruction of the Southern home front would discourage Native American allies from coming to the South's aid
Answer:
C.) While both the Ottoman Empire and Western European states relied heavily on forced conversions to expand and maintain their empires, the Ottoman Empire remained more religiously tolerant than the Western European empires.
Explanation:
I got this question right on the first try. Here's why I knew it was C. You would need to have some knowledge about the Ottoman Empire's role of religion. I don't know if it says in the passage, so if you do find it, then give me a heads up. Remember, how did the Ottoman Empire treat the minorities? Did they force persecution/conversion to Islam? Well, not really. Although they did develop the devshirme system, it was kinda of a force conversion because the children had to give up their Christian belief, but it was seen as an opportunity. They weren't punished, so answer A is not right. So they did practice religious tolerance. Also the Ottoman Empire tried to expand the empire to make it bigger as well. There wasn't any religious wars carried out the Ottoman Empire, and answer B does not make sense. Where in the passage does it say about those two empires having efforts of doing mass conversions. Look at Source 2. Sorry if this explanation is long, but I hope this helps :)
Answer:
I
Explanation:
I am a European immigrant that came to the United States of America I came to America because they got so much stuff and I heard from my fellow friends that it's the best place to be I'm sorry to leave you and work has been caught me up but I've settled down really nasty and a nice little town here in America I wish all you can come so you can see this amazing side of this new country even though we Europeans had bad impressions of it it's actually not that bad...
Answer:the sun shined as bright as my teeth
Explanation:
<h3>Because of Douglas's political stature, the campaign attracted national attention. Its outcome, it was thought, would determine the ability of the Democratic party to maintain unity in the face of the divisive sectional and slavery issues, and some were convinced it would determine the viability of the Union itself.</h3>
<h2><u>please</u><u> </u><u>mark</u><u> </u><u>in</u><u> </u><u>brain</u><u> </u><u>list</u><u> </u></h2>